MOMMIES DADDY DAH SIAP SEMUA BARANG-BARANG NAK RAYA?

Baju anak-anak dah beli, langsir dah tukar, kereta dah service, duit raya dah tukar, kuih raya dah tempah, semua rasa dah cukup kan.

Ada lagi yang mommies daddy tertinggalkan ni. Bukan benda-benda baru yang kita pakai setahun sekali ni jer yang nak kena beli taaww.

Yang lagi penting ialah anak-anak, keluarga dan tetamu kita sihat, tenang dan ceria di hari mulia.

Pastikan Mamz sentiasa bersama mommies daddy. Time raya ni lah lagi senang anak-anak dan keluarga kita tak sihat berjangkit dari saudara mara dan tetamu.

Lebih baik kita ambil langkah awal dengan mencegah anak-anak kita dari mudah terkena kuman dan bakteria setiap hari dengan sapuan penawar Mamz di kampung.

Baru lah kerrrlassss adik beradik dan orang kampung tengok. Waaaa senang nya ko nak bagi anak-anak sihat. Spray dan sapu-sapu jer Mamz ni dekat diorg.

Drop of Love di Hari Raya ni yer 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us