loader image

RESTOCK SEHINGGA MENCECAH RIBUAN!

Ikuti perkongsian seorang ibu iaitu Pn Nor Hapifza dari Kedah sebagai pengguna Mamz dah sekarang sudah menjadi sebahagian Team Mamz iaitu Master Agent Mamz. Beliau bermula dengan hanya melihat iklan Mamz di facebook.

Dengan izin Allah, beliau tergerak hati untuk membeli dan mencuba pada anaknya yang sering mengalami batuk dan selsema. Kemudian, beliau mendapat feedback positif dengan melihat anaknya yang kini boleh bergerak aktif dan bebas dari selsema dan batuk.

Setelah menjadi pengguna dan mempunyai pandangan yang positif terhadap produk Mamz, beliau diajak oleh ‘Kak Long’ (Leader Pn Naemah) untuk menghadiri satu kelas yang diadakan oleh Mamz untuk mengetahui produk Mamz dengan lebih mendalam.

Tanpa diragui, beliau mengambil keputusan untuk join Team Mamz dengan mendapat nilai pendapatan yang sangat lumayan.

Hasil daripada jualan ini, beliau mampu membuka mata suaminya untuk terus support beliau dalam kerjaya bersama Mamz ini. Walaupun pada mulanya, suami beliau berasa tidak yakin dengan bisnes ini.

Bukti kepada suri rumah yang lain. Walaupun bekerja dari rumah, juga mampu menjana pendapatan, sambil menjaga anak dan mengurus rumah tangga

Nasihat beliau kepada ibu-ibu diluar sana yang ingin menambah pendapatan bersama Mamz ini, dialu-alukan sama sekali. Jangan risau Team Mamz akan sentiasa membantu antara satu sama lain.

Diantara kelebihan Team Mamz ini kita ada group support dari Founder, bahan marketing juga akan disediakan dan produk Mamz senang dijual sebab target kita adalah baby, anak kecil, ibu-ibu dan wanita.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Need Help? Chat with us