fbpx

ANAK MENUNJUKKAN PERUBAHAN YANG POSITIF! IBU MANA YANG TAK SUKA KAN

ANAK MENUNJUKKAN PERUBAHAN YANG POSITIF! IBU MANA YANG TAK SUKA KAN

ANAK MENUNJUKKAN PERUBAHAN YANG POSITIF! IBU MANA YANG TAK SUKA KAN

Dulu bila terdedah kepada cuaca yang tidak menentu pasti anak-anak akan terkena tempiasnya kerana menghirup udara yang tidak segar. Sekarang, tidak perlu fikir semua itu kerana Mamz sentiasa disisi. Cuba dulu baru tahulah penangan mamz ni! Tak kenal maka, tak cinta.

Jom kita sama-sama menyelami kisah Puan Erwina dari Gombak. Puan Erwina seorang ibu yang berkeinginan untuk melihat anaknya sihat dan aktif selalu seperti anak- anak yang lain.

Puan Erwina pada mulanya mencuba mamz pada anak keduanya sejak dari newborn. Dia hanya membeli di shopee tanpa baca sebarang review mengenai produk ini. Yela perasaan seorang ibu, bila anak sakit cuba ikhtiar apa sahaja untuk melihat anak sihat semula.

Setelah mencuba 1 botol mamz, beliau mendapat feedback yang dia sendiri rasakan ada manfaat daripada mamz ini. beliau terus membeli 5 botol Mamz. Lepas pada tu, beliau promote pada kawan-kawan dan jiran untuk mencuba. Mereka turut berminat dan mengirim pada puan Erwina, sebotol demi sebotol.

Setelah dua tiga kali restock untuk mereka, beliau terfikir untuk menjadi team mamz dan amek stok sebanyak 5 botol untuk seminggu terus. Setelah kerap berulang-alik ke HQ untuk mendapatkan Mamz, beliau mendapati hasil pendapatan pada semakin meningkat. Alhamdulillah, syukur!

Pesanan beliau pada ibu- ibu diluar sana, Mamz bukan sahaja untuk kahak, selsema dan batuk malah bole digunakan sebagai minyak telon untuk kegunaan harian. Lagipon Mamz ini bole digunakan satu family.
So, ibu-ibu yang ada masalah yang sama boleh cuba mamz ini. Tidak rugi untuk mencuba.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Enter your keyword