fbpx

MEMBERSHIP MAMZ

Sale

MEMBERSHIP MAMZ

Rated 4.80 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews)

RM145.00 RM110.00

Category:

Description

Promo paling best! paling jimat!

Harga sebenar (3 Mamz Spray + postage RM10) RM145.. tapi promo kali ini kita bagi MURAH jer iaitu
.
>> PEMBELIAN 3 MAMZ << FREE Calendar 2020 FREE Postage RM110 SAHAJA . Paling best, anda terus layak untuk jadi TEAM MAMZ dan dapat beli dengan harga dropship RM35 jer lepas ini! . Jimat berbaloi Baloi! .

5 reviews for MEMBERSHIP MAMZ

  1. Rated 5 out of 5

    khairun nadia binti hasnan

    alhamdulillah sy dan 1 keluarga dah guna kan mamz ni. mmg terbaik. mak dan abg sy ada masalah resdung yg teruk, lepas guna mamz ni semakin berkurangan resdung mereka. takde bersin bersin yg teruk macam dulu bila bangun pagi. sy gunakan mamz ni utk kucing sy juga yg ada masalah selsema, alhamdulillah berkurang juga. tak sangka kathaiwan pun blh guna. terima kasih mamz.

  2. Rated 4 out of 5

    Nadzirah

    Rugi tak grab skrng,untung sgt2 dan berboloi

  3. Rated 5 out of 5

    Nadzirah

    Alhamdulillah semua peringkat umur blh guna Mamz nie,xrugi ada 1 dkt rumah… blh grab promo nie sgt jimat dan blh terus jadi membership.. blh jimat share dgn member2 office

  4. Rated 5 out of 5

    Norfaezah bt muhmed resat

    Wow.. promo yg sgt2 jimat dan berbaloi2! alhamdulillah sy dh keluarga memang pengamal Mamz, klau batok n selsema ja, mmg kami guna Mamz.. dh xguna ubat hospital.. lagipon Mamz ni selamat.. setiap keluarga wajib ada Mamz!

  5. Rated 5 out of 5

    umi munirah syafiqah subri

    wahhh berbaloiii sangat2 nihh!!! dah la murah, free pos plk tu 😍😍😍, sya pasti grab 🎉

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword