fbpx

Set Ibu & Anak

Set Ibu & Anak

Rated 5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 customer reviews)

RM99.00

Set Jimat Ibu & Anak

49 in stock

Category: Tags: ,

Description

Set Jimat Ibu & Anak

3 reviews for Set Ibu & Anak

  1. Rated 5 out of 5

    khairun nadia binti hasnan

    alhamdulillah sy dan 1 keluarga dah guna kan mamz ni. mmg terbaik. mak dan abg sy ada masalah resdung yg teruk, lepas guna mamz ni semakin berkurangan resdung mereka. takde bersin bersin yg teruk macam dulu bila bangun pagi. terima kasih mamz.

  2. Rated 5 out of 5

    Norfaezah bt muhmed resat

    Alhamdulillah.. set yg paling sy suka.. momiz tu mmg sy amalkan, terbaik sgt.. terbaik utk kesihatan luaran n dalaman sy.. mamz spray tu sy guna utk selsema batok, mmg sesuai sgt! Set ni mmg recomended lah!

  3. Rated 5 out of 5

    umi munirah syafiqah subri

    set ni set paling win sekali 🔥 sya sgt suka momiz ni bagus untuk wanita dan pling penting dapat free gift mini momiz.. mamz tu sya selalu guna untuk anak buah yg kerap selsema berkahak.. set ni super duper jimat sgt3, i luv it 💞

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword