loader image

Lega dah ada penawar ni! bagi kami bantu ibu-ibu

“Baby Dhuha selsema berkahak teruk lebih 2 minggu, silap Kak Azie tak bagi rawatan awal. Sampai lah susah nafas, Kak Azie bawa ke hospital terus kena tahan ward.

Nasib baik terjumpa Mamz Oil ni, Kak Azie sapu je terus muntah kahak. Lega terus Baby Dhuha. Syukur Alhamdulillah.”

-Puan Azizah, Bandar Baru Bangi, Selangor.

Ibu ada masalah bayi batuk berkahak,selesema, batuk tidak berhenti ?

Setiap malam menangis merengek?

Bayi susah nafas sebab hidung tersumbat?

Sampai ibu dah tak tahu nak buat macam mana?​

Tengok apa yang ibu ini temui

Alhamdulillah, akhirnya penawar daripada Habbatussauda asli akhirnya ditemui. Dibuat daripada 100% bahan semulajadi selamat untuk bayi.​

Apa kata pengguna selepas amalkan mamz oil

Pengalaman sebenar ibu yang telah menggunakan mamz oil

Dah ramai ibu yang berpuas hati selepas menggunakan Mamz Oil ini.

Sehingga 31 Disember 2023,

0

bayi telah sembuh dari masalah selsema, batuk berkahak dan ruam gatal menggunakan produk Mamz.

Liputan media popular

0 +

Lebih mendapat liputan media popular

Bahaya jika biarkan anak anda selsema berkahak terlalu lama!

Tawaran khas untuk harini sahaja !

Jam
Minit
Saat

Dapatkan promosi paling istimewa dan paling jimat khusus buat ibu-ibu.

Dapatkan pakej minyak mamz oil + penjimatan sebanyak RM60 !

Amaran! Promosi ni akan tamat selepas 30 pembelian terawal. Selepas itu akan kembali ke harga asal dan tiada bonus yang akan diberikan.

Harga promosi terhad !

Dapatkan sekarang dengan harga diskaun sehingga RM60 + Freegift sementara stok masih ada

Pakej Kombo

Pakej Best Seller

Pakej Basic

Complete your order

Adipiscing bibendum id a condimentum risus nec sed malesuada ut etiam egestas.

Show Order Summary
RM90.00
ProductSubtotal
PAKEJ BEST SELLER  × 1 RM90.00
SubtotalRM90.00
Shipping
TotalRM90.00

Your Products

Product
Quantity
Price
PAKEJ COMBO
+
RM125.00
Best Seller
PAKEJ BEST SELLER
+
RM90.00
PAKEJ BASIC
+
RM55.00

Customer information

Billing details

Payment

  • Pay with Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, RHB, Hong Leong Bank, Bank Muamalat, Public Bank, Alliance Bank, Affin Bank, AmBank, Bank Rakyat, UOB, Standard Chartered, Boost e-Wallet.

Your order

ProductSubtotal
PAKEJ BEST SELLER  × 1 RM90.00
SubtotalRM90.00
Shipping
TotalRM90.00

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

© 2022 Yoursite. All rights reserved.