loader image

Formula Dari Bahan Semulajadi Selamat Mesra Untuk Bayi Dan Seisi Keluarga.

Kami menggunakan 100% dari khasiat Habbatus Sauda yang sesuai diamalkan untuk seisi keluarga bermula dari SI MANJA sehingga ke IBU BAPA TERSAYANG. 

APA KATA DUTA KAMI, TUAN FIZO OMAR & PUAN FAZ

SENARAI PRODUK KAMI

Formula dari bahan semulajadi & selamat untuk bayi dan seisi keluarga.

MAMZ BABY OIL

Dirumus khas dari 100% Habbatussauda yang sesuai digunakan dari bayi seawal kelahiran.

MAMZ BABY CREAM

Diperbuat dari bahan-bahan semula jadi yang sesuai untuk kesegaran dan keselesaan bayi.

MAMZ MOMIZ

Supplement gabungan Habbatussauda & minyak zaitun yang sesuai untuk wanita-wanita dari segi luaran dan dalaman.

MAMZ GOLD

Diformulasikan 100% dari Habbatussauda sebagai "energy booster" untuk kegunaan lelaki dan juga perempuan.

IMUNE-X

Supplement gabungan Makanan Sunnah yang sesuai untuk wanita-wanita bagi meningkatkan kesihatan.

IMUNE-X JUNIOR

Diperbuat dari Makanan Sunnah yang sesuai untuk meningkatkan antibodi dan mengekalkan kecergasan anak.

PAKEJ BEST SELLER !

SET KOMBO BABY CARE

PAKEJ BEST SELLER !

SET PAKEJ 3 MAMZ OIL

SENARAI PRODUK KAMI

APA KATA PENGGUNA PRODUK MAMZ

5/5

“Selepas 2 hari sa menggunakan ni produk mamz trus keluar kahak ank syg ikut susu..mmg berkesan la sis...syukur btl...bunyi kahak pn kurang sudah...”

Pn. Irene / 33 Tahun.

5/5

"Alhamdulillah setelah 2 hari sapukan mamz oil pada ank, akhirnya keluar lah segala kahaknya...syukur sangat... tq kerana perkenalkan mamz oil..”

Pn. Faridah / 37 Tahun.

5/5

"Alhamdulillah setelah 2 hari sapukan mamz oil pada ank, akhirnya keluar lah segala kahaknya...syukur sangat... tq kerana perkenalkan mamz oil..”

Pn. Faridah / 37 Tahun.

5/5

“Dah keluar skit lendir baby...smlm pun lena dia tidur tak merengek2..Alhamdulillah..mungkin mamz ni sebagai asbab...terima kasih ya...Inshaa Allah nnt boleh repeat lg.”

Pn. Aina/ 28 Tahun.

5/5

“Alhamdulillah baru sehari guna syray mamz oil ni, hingus yg selama ni duk bertakung kt dalam habis keluar hehe..Tdo mlm pun dah x merengek lg...Anak tdo lena semalam...Trm ksh kepada mamz..Lain kali boleh repeat lagi.”

Pn. Salbiah / 32 tahun.

5/5

“Alhamdulillah baru sehari guna syray mamz oil ni, hingus yg selama ni duk bertakung kt dalam habis keluar hehe..Tdo mlm pun dah x merengek lg...Anak tdo lena semalam...Trm ksh kepada mamz..Lain kali boleh repeat lagi.”

Pn. Salbiah / 32 Tahun.

100% Natural

Dijamin 100% bahan semulajadi iaitu mengandungi pati asli habbatussauda sahaja.

100% Secure

Sudah payment pasti barang sampai dengan selamat.

Jaminan pulangan wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

KEJAYAAN USAHAWAN MAMZ 2021