loader image
Previous
Next
Previous
Next
mamz malaysia hq

Formula Dari Bahan Semulajadi Selamat Mesra Untuk Bayi Dan Seisi Keluarga.

Kami menggunakan 100% dari khasiat Habbatus Sauda yang sesuai diamalkan untuk seisi keluarga bermula dari SI MANJA sehingga ke IBU BAPA TERSAYANG. 

4 HOTSELLING MAMZ BABIES !

Formula dari bahan semulajadi & selamat untuk bayi dan seisi keluarga.

MAMZ BABY OIL

Dirumus khas dari 100% Habbatussauda yang sesuai digunakan dari bayi seawal kelahiran.

MAMZ BABY CREAM

Diperbuat dari bahan-bahan semula jadi yang sesuai untuk kesegaran dan keselesaan bayi.

MAMZ MOMIZ

Supplement gabungan Habbatussauda & minyak zaitun yang sesuai untuk wanita-wanita dari segi luaran dan dalaman.

MAMZ GOLD

Diformulasikan 100% dari Habbatussauda sebagai "energy booster" untuk kegunaan lelaki dan juga perempuan.

SENARAI PRODUK KAMI

APA KATA PENGGUNA PRODUK MAMZ

5/5

“Alhamdullillah baby saya serasi dengan mamz oil, selsema dan batuk berkahak pun dah berkurangan selalu asal tidur malam jer merengek sekarang lena sahaja, dah jadi rutin untuk baby selepas mandi.”

Pn. Fyna / Pulau Pinang.

5/5

Alhamdulillah.. saya dah amal mamz gold selama seminggu, memang nampak perubahan.. badan rasa bertenaga, pinggang dah tak sakit dan angin pon banyak keluar..”

Pn. Azizah / Bangi, Selangor

5/5

Alhamdulillah.. saya dah amal mamz gold selama seminggu, memang nampak perubahan.. badan rasa bertenaga, pinggang dah tak sakit dan angin pon banyak keluar..”

Pn. Azizah / Bangi, Selangor

5/5

“Sebulan lebih alahan.. tak boleh bangun dan buat kerja rumah.. sampai buntu nak ambil suplemen apa untuk kembalikan kesegaran badan,lepas amal momiz, minggu pertama pun dah sangat membantu.. badan rasa ringan, dah tak pening dan waktu tidur pun dah semakin teratur..”

Pn. Nasuha / Melaka

5/5

“Dulu kulit merah kering dan gatal. Tukar susu anak guna susu kambing dan ikhtiar guna cream lain tapi tak sembuh juga. Guna Mamz Cream ni alhamdulillah ok dah kulit.”

Pn. Hanis / Johor Bharu

5/5

“Dulu kulit merah kering dan gatal. Tukar susu anak guna susu kambing dan ikhtiar guna cream lain tapi tak sembuh juga. Guna Mamz Cream ni alhamdulillah ok dah kulit.”

Pn. Hanis / Johor Bharu

100% Natural

Dijamin 100% bahan semulajadi iaitu mengandungi pati asli habbatussauda sahaja.

100% Secure

Sudah payment pasti barang sampai dengan selamat.

Jaminan pulangan wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

KEJAYAAN USAHAWAN MAMZ 2021

Need Help? Chat with us