Formula dari bahan semulajadi untuk bayi dan seisi keluarga

Melihat si comel tersayang selsema berkahak, susah bernafas sangat meresahkan ibu dan ayah. Bayangkan setiap malam si comel menangis dan merengek, tidak dapat tidur malam akibat susah bernafas dan hidung tersumbat. Hati ibu pasti sedih. Doktor perubatan moden juga sangat tidak menggalakkan sebarang penggunaan ubatan kimia kepada bayi di bawah usia 2 tahun. Alangkah baiknya jika ada penawar dari bahan semulajadi  yang selamat dan kesannya cepat untuk bayi.

Produk Kesihatan Untuk Seisi Keluarga

Produk Kesihatan khusus dibuat daripada bahan semula jadi untuk kesihatan bayi dan seisi keluarga. Kandungan habbatussauda dan minyak zaitun mempunyai banyak khasiatnya terutamanya untuk ibu dan juga bayi bawah 2 tahun. Bayi perlukan terapi yang segera atau seawal di rumah supaya ia tidak melarat dan akan membawa kepada penyakit yang lebih teruk selepas itu.  Bayi perlukan terapi yang segera atau seawal di rumah supaya ia tidak melarat dan akan membawa kepada penyakit yang lebih teruk selepas itu. 

Apa kata pengguna Produk Mamz

“Alhamdullillah baby saya serasi dengan mamz oil, selsema dan batuk berkahak pun dah berkurangan selalu asal tidur malam jer merengek sekarang lena sahaja, dah jadi rutin untuk baby selepas mandi.”

 

Pn. Fyna / P.Pinang

Alhamdulillah.. saya dah amal mamz gold selama seminggu, memang nampak perubahan.. badan rasa bertenaga, pinggang dah tak sakit dan angin pon banyak keluar..”

Pn. Azizah / Bangi, Selangor

“Sebulan lebih alahan.. tak boleh bangun dan buat kerja rumah.. sampai buntu nak ambil suplemen apa untuk kembalikan kesegaran badan,lepas amal momiz, minggu pertama pun dah sangat membantu.. badan rasa ringan, dah tak pening dan waktu tidur pun dah semakin teratur..”

Pn. Nasuha / Melaka

“Dulu kulit merah kering dan gatal. Tukar susu anak guna susu kambing dan ikhtiar guna cream lain tapi tak sembuh juga. Guna Mamz Cream ni alhamdulillah ok dah kulit.”

 

Pn. Hanis / Johor Bharu

Mamz Di Media

Harian Metro

Bernama Radio

Assalamualaikum TV Al Hijrah

DAPATKAN SEKARANG!!

RM55.00

KEJAYAAN MAMZ

INFO MENARIK