fbpx

Lain-lain

“Hidup sebagai suri rumah dan komitmen yang banyak menjadikan beliau ingin menjadi sebahagian dari Team Mamz..”

“Hidup sebagai suri rumah dan komitmen yang banyak menjadikan beliau ingin menjadi sebahagian dari Team Mamz..”

Ikiti kisah perkongsian Nor Aziyah Mohd Nor dari Shah Alam.. Beliau lebih mesra dipanggil Azie.. beliau mempunyai 4 org cahaya mata, 3 lelaki dan 1 perempuan.. masa lahirkan anak perempuannya pada 13/11/2016, saya ceaser kerana jantung baby dah lemah disebabkan beliau demam suhu terlalu tinggi sampai 39 darjah celcius.. Mungkin disebabkan komplikasi masa bersalin tu […]

RAMBUT HAMPIR BOTAK!

Ibu-ibu ada masalah macam ni? Rambut gugur teruk sampai rambut jadi nipis, jarang dan botak. Dah nampak kulit kepala dah. Jom ikhtiar dgn Momiz. Ramai yang dah cuba, alhamdulillah bagi feedback positif. Rambut dah makin lebat semula dan dah tak gugur teruk macam dulu. Yang penting memang natural dan selamat. #Momiz #EnergyBoosterBuatMama

BAYI MENANGIS TAK BOLEH TIDUR?

Ibu2 baru dapat baby? Tiap malam baby susah tidur? Mesti ibu2 susah hati kan? . Ibu2 cubalah beri bayi urutan lembut sebelum tidur setiap malam. Ibu2 bole guna sapuan Mamz semasa mengurut baby.. bole sapukan pada bahagian dada, belakang badan, perut, tapak kaki. Sapukan tiap kali sblom tidor. In shaa Allah baby akan rasa selasa. […]

Nak latih anak mula pose ni tak senang jugak sebenarnya. Biasanya, diorang ni mesti merungut lapar je kan. Sampai ada yg kata “matilah kalau nak pose sebulan”. Macam2 ragam anak kan. So macam mana kita ni mak ayah nak latih dia mula pose..Ni Kak Ira nak share siket cara Kak Ira nak ajak anak2 belajar […]

5 TEKNIK MUDAH KELUARKAN KAHAK DARI BAYI DAN ANAK KECIL. MAMA SEKALIAN WAJIB TAU TEKNIK NI, TERUTAMA YG NO.5 TU!

5 TEKNIK MUDAH KELUARKAN KAHAK DARI BAYI DAN ANAK KECIL. MAMA SEKALIAN WAJIB TAU TEKNIK NI, TERUTAMA YG NO.5 TU!

Bayi dan anak kecil kalau dah mula batuk berkahak, ditambah lagi dengan selsema.. kita sebagai ibu mesti susah hati kan. Tambah2 lagi kalau bayi kita kecil lagi belum sampai setahun usianya. Kalau kita yang dah dewasa pun boleh rasa sakit dada, susah bernafas kalau batuk selsema lama2, inikan pula anak kecil kita yg masih belum […]

Top Quality Design

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic […]

Enter your keyword