loader image

DUDUK RUMAH PON MASYUKKK!

Puan Amnah Hasan. Pada mulanya hanya guna Mamz ni pada anaknya sahaja. Dari usia 7 bulan hinggalah sekarang dah 3 tahun. Masih gunakan Mamz.. 😀 Terpikat kerana Mamz ni sangat mujarab, atas semangat ingin berkongsi kepada ibu lain, akhirnya join terus sebagai Team Mamz. Bila niat betul, rezeki akan datang sendiri. Beliau konsisten buat jualan […]

DIAM-DIAM UBI BERISI!

Puan Sofia. Sama seperti orang lain, seorang wanita biasa. Ada suami, ada anak. Apa yang membezakan beliau ialah keinginannya yang kuat untuk ubah nasib diri dan keluarga. 🔥 Bulan oktober baru sahaja setengah bulan. Tapi jualan beliau dah RM4,775. Sudah mengatasi keseluruhan bulan September yang lalu. Tahniah!! Hebat! 👏👏 Jualan keseluruhan tahun 2020 juga dah […]

DULU “BIASA”, SEKARANG “BERBISA”!

Tuan Siti Aisyah. Orang biasa-biasa tapi tindakan luar biasa. Buktinya bulan September 2020 lepas memang beliau meletop abes. 23.5% kenaikan!! 🔥🔥 Total sale beliau berjumlah RM5,165. Kenaikan hampir RM1K tu. Hebat!! Wanita bekerjaya, seorang ibu, sibuk dengan rumah tangga. Ini semua bukan alasan beliau untuk tidak berjaya. Jadikan beliau inspirasi. Semua orang pun capai. Tahniah […]

CARI DUIT TEPI, CECAH 5 ANGKA!

Siapa kata kalau bekerja makan gaji tak boleh bahagikan masa untuk buat bisnes. Cuba lihat Puan Raja Farahin. Wanita luar biasa. Bekerja dan seorang ibu, tapi masih boleh buat jualan luar biasa. Bulan September sahaja beliau berjaya buat jualan sehingga RM4,779! 🔥 Pokok pangkalnya kalau nak seribu daya, kalau tak nak seribu dalih. Beliau konsisten […]

SURI RUMAH POKET KENCANG!

Tahniah buat Puan Zaleha. Tahun ni sahaja dah 6 angka jualannya. Mmg luar biasa pencapaian beliau!! Beliau mula join sebagai Agen bermula hujung Jun 2019. Tak begitu lama pun. Baru setahun lebih. Tapi konsisten setiap bulan jualan nya 5 angka. Konsisten!! Memang respek betul. Tahun lepas mengandung, sekarang ada baby kecil. Langsung bukan alasan utk […]

REPORT CARD MAMZ FIGHTER!

Tahniah buat Puan Napisah dari Penang. Saya secara peribadi sangat2 terkejut bila buat kiraan report card ni. 42% kenaikan, tambahan RM16k dari bulan sebelumnya. RM55,470 sebulan. Memang meroket abes Kak Fisya bulan Sept lpas. Tahun ni sahaja, Kak Fisya dah buat sales RM272,036. Memang luar biasa. Jadikan beliau sbg inspirasi. Jika beliau boleh, pasti yang […]

REPORT CARD MAMZ FIGHTER

REPORT CARD MAMZ FIGHTER 🏆 Tahniah kepada Puan Naemah dari Penang🔥 yang membuat pencapaian luar biasa. Pada bulan September yang lalu beliau telah mencatatkan jualan luar biasa sehingga RM65,681.👏👏 Kenaikan sehingga 8.3% berbanding bulan Ogos 2020.🔥 Untuk tahun 2020 sahaja, beliau telah berjaya membuat jualan sebanyak RM562,091. Luar biasa! Hebat! Jika beliau boleh buat, pasti […]

10 USAHAWAN TERBAIK MAMZ BULAN SEPTEMBER 2020.

10 USAHAWAN TERBAIK MAMZ BULAN SEPTEMBER 2020🏆 Syukur. Pada bulan Sept 2020 ramai Team Mamz yang menunjukkan peningkatan luar biasa. 👍 Top 10 Sales Tertinggi pada bulan September 2020 🌺 Tahniah kpd mereka semua. Mereka ini insan “biasa-biasa”. Tapi TINDAKAN mereka luar biasa. Tahniah! 🔥 Jika mereka boleh buat, tiada sebab yang lain-lain tak dapat […]

PERMULAAN HANYA GUNA UNTUK ANAK SAHAJA…

Puan Andriani mula mengenali Mamz ketika anaknya yang berusia 1 tahun terkena jangkitan kuman paru-paru dan terpaksa warded di hospital dalam tempoh yang agak lama. Ketika di hospital, ada kawan suami beliau melawat anaknya dan memberi tester Mamz. Beliau terus menggunakan Mamz untuk anaknya. Alhamdulillah lepas 2 kali guna, anak memamg menunjukkan kesan positif dan […]

Need Help? Chat with us