fbpx

Blog Kami

TERTARIK LEPAS HARI2 TGK IKLAN MAMZ!

TERTARIK LEPAS HARI2 TGK IKLAN MAMZ!

Bila anak tak sihat ibu2 mula tak senang duduk.. risaunya tgk keadaan anak. Macam sorg ibu ni atau lebih dikenali dgn Pn Noraini, dia tak sanggup tengok anak dia selsema berkahak dan batok. Lagipon anaknya masih kecil, baru usia 10 bulan.. bila selsema berkahak mmg susah nak hilang. Beliau dah guna macam2 petua, kejap elok, […]

“Walaupon dah bekerja sebagai guru, perlu untuk kita usaha tambah pendapatan sampingan..”

“Walaupon dah bekerja sebagai guru, perlu untuk kita usaha tambah pendapatan sampingan..”

Puan Salini dari Putrajaya merupakan ibu kepada tiga orang anak. Beliau telah mengamalkan Mamz ketika dalam pantang anak yang ketiga. Beliau sentiasa sapukan Mamz kepada anaknya setiap kali lepas mandi di bahagian dada, belakang badan dan juga tapak kaki. Alhamdulillah, hasil konsisten menggunakan Mamz, baby beliau tiada masalah kembung. Bila nampak baby selsema, beliau terus […]

“Sebagai seorang ibu yang bekerjaya menjadi kerisauan bila anak tak sihat.. lepas amal Mamz, anak serasi dan terus share kepada ibu2 diluar sana..”

“Sebagai seorang ibu yang bekerjaya menjadi kerisauan bila anak tak sihat.. lepas amal Mamz, anak serasi dan terus share kepada ibu2 diluar sana..”

Pn Saidatul dari Putrajaya bersama dengan anaknya yang merupakan pengguna mamz sejak dari kecil lagi. Beliau menggunakan Mamz ini dari packaging lama sehingga packaging baru. Beliau mula menggunakan Mamz sejak dalam pantang anak yang ketiga. Kebetulan ketika itu, anak yang ketiga berjangkit dengan abang-abangnya yang selalu batuk dan selsema. Pada masa itu, beliau terfikir macam […]

“Walaupon dah bekerjaya tetap, kos sara hidup sekarang makin tinggi..”

“Walaupon dah bekerjaya tetap, kos sara hidup sekarang makin tinggi..”

Puan Raja NorFarahin dari Kuala Lumpur pada asalnya mengenali Mamz melalui Facebook. Mamz ini merupakan penawar alternatif untuk selsema dan berkahak. Lagipon banyak komen-komen positif dari ibu-ibu yang dah menggunakan Mamz. Menurut beliau, anaknya ada G6PD. Seperti yang kita ketahui, baby G6PD ini sangat sensitif. Tapi yang menariknya, beliau menggunakan Mamz ini bukan untuk selsema […]

“Happy sangat walaupon suri rumah mampu menjana pendapatan sampingan.. permulaannya hanya guna untuk anak sendiri yang terkena jangkitan kuman pada paru-paru sahaja..”

“Happy sangat walaupon suri rumah mampu menjana pendapatan sampingan.. permulaannya hanya guna untuk anak sendiri yang terkena jangkitan kuman pada paru-paru sahaja..”

Ini kisan Puan Andriani dari Petaling Jaya, Selangor. Selepas saya melahirkan anak ke 2 pada tahun 2013, doctor ada pesan untuk tak mengandung lagi kerana risiko tinggi bagi yg mengidap thalassemia, sebabnya hb selalu low tekanan darah pun tak berapa stabil. Tapi apa kan daya takdir Allah hadirkan lagi rezeki pada tahun 2015 dan lahir […]

“Seorang ibu yang bekerjaya menjadi tanggungjawab utk menjaga kebajikan anak dari segi kesihatan dan keperluan anak.

“Seorang ibu yang bekerjaya menjadi tanggungjawab utk menjaga kebajikan anak dari segi kesihatan dan keperluan anak.

Dulu bila terdedah kepada cuaca yang tidak menentu pasti anak akan terkena tempiasnya kerana menghirup udara yang tidak segar. Sekarang, tidak perlu fikir semua itu kerana mamz sentiasa disisi. Cuba dulu baru tahu lah penangan mamz ni!!! Tak kenal maka, tak cinta. Jom kita sama-sama menyelami kisah puan erwina. Puan erwina seorang ibu yang berkeinginan […]

“Dulu kerja kilang memang penat sangat. Kilang offer VSS, terus ambik VSS dan jadi suri rumah sepenuh masa..”

“Dulu kerja kilang memang penat sangat. Kilang offer VSS, terus ambik VSS dan jadi suri rumah sepenuh masa..”

Wanita ini dari seorang suri rumah yang hanya menjaga anak di rumah. Tahun lalu, terpaksa terima SALES HAMPIR SETENGAH JUTA! Macam mana dia buat. Ikuti perkongsian ini. Ini kisah Puan Naemah Fazil atau lebih mesra dipanggil Kak Long dari Butterworth, Penang. Dulu penah keje di sebuah kilang di Pulau Pinang. Keje shift siang malam. Kalau […]

1 2 5

Enter your keyword