fbpx

Blog Kami

MAMZ SANGAT FRIENDLY!

MAMZ SANGAT FRIENDLY!

Siyesss! Mamz ni sgt friendly okay.. bole bawak kemana2 sajer. Sebab dia kecik molek, masok jer dlm beg. Bila g mandi kat pool dan beach no problem lahh sekarang.. Bila detect anak start batuk atau selsema.. Cpt2 sapu mamz di dada, leher, bwh hidung dan belakang badan.. nyaman jer. Dann yg paling penting, mamz sgt2 […]

Teman pulang ke kampung!

Teman pulang ke kampung!

Mommies.. cuti raya dh nk dekat kan? Cemana persediaan balik kampung? bukan apa mommies yg selalunya buat check list kan, ye la.. kang ada jer yg tertinggal plak. Haa dlm list tu, minyak MAMZ dah tersenarai ke blom tu🤔 Ye laa.. mamz ni bukan saja bole digunakan untuk menghilangkan batuk kahak, tp bole digunakan sebagai […]

SEMINAR UBAH HIDUP 2019 TEAM MAMZ – PENANG!

SEMINAR UBAH HIDUP 2019 TEAM MAMZ – PENANG!

Alhamdulilah. Selesai sharing and couching session. 1 hari penuh bersama Team Mamz area Penang. Terima kasih kpd semua luangkan masa, berkorban hari minggu anda demi mengejar ilmu yg sgt berharga. Tahniah. Anda pasti BERJAYA!! Bulan Januari 2019. Ini permulaan bagi 1 kejayaan. Kita mulakan dgn cemerlang tahun ini. Kepada Team Mamz yg lain, kami pasti […]

1 3 4 5

Enter your keyword