fbpx

Blog Kami

DONE RESTOCK!

DONE RESTOCK!

Alhamdulillah. Tahniah buat agen Mamz Kak Adriani, sanggup datang dr jauh utk restock kt HQ Mamz Putrajaya. Semangat yang jitu dan mantain sales secara konsisten. Beliau 1 contoh yg konsisten menggunakan fb ads utk marketing beliau.  Bagus dan terbaik!! 👍 #Mamz #PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

MAMZ SANGAT FRIENDLY!

MAMZ SANGAT FRIENDLY!

Siyesss! Mamz ni sgt friendly okay.. bole bawak kemana2 sajer. Sebab dia kecik molek, masok jer dlm beg. Bila g mandi kat pool dan beach no problem lahh sekarang.. Bila detect anak start batuk atau selsema.. Cpt2 sapu mamz di dada, leher, bwh hidung dan belakang badan.. nyaman jer. Dann yg paling penting, mamz sgt2 […]

Teman pulang ke kampung!

Teman pulang ke kampung!

Mommies.. cuti raya dh nk dekat kan? Cemana persediaan balik kampung? bukan apa mommies yg selalunya buat check list kan, ye la.. kang ada jer yg tertinggal plak. Haa dlm list tu, minyak MAMZ dah tersenarai ke blom tu🤔 Ye laa.. mamz ni bukan saja bole digunakan untuk menghilangkan batuk kahak, tp bole digunakan sebagai […]

Enter your keyword