fbpx

Author: mamz

MOMIES RESAH KALAU ANAK KEMBUNG PERUT?

MOMIES RESAH KALAU ANAK KEMBUNG PERUT?

Betul tak kalau kita kata bila anak-anak tak selesa perut, mummy daddy lah yang paling resah gelisah kan? Tak kiralah kembung ke mahupun sembelit.Si kecil anda akn menangis meminta perhatian dari anda dan minta anda membantu mereka 😢 Sooo, dekat rumah mohon spare kan #Mamz ni tau sebab memang sangat2 membantu mengatasi masalah ketidakselesaan perut anak anda! 🙂 #MamzSpray#AnakSelesaMommyDaddyGumbira

5 TEKNIK MUDAH KELUARKAN KAHAK DARI BAYI DAN ANAK KECIL. MAMA SEKALIAN WAJIB TAU TEKNIK NI, TERUTAMA YG NO.5 TU!

5 TEKNIK MUDAH KELUARKAN KAHAK DARI BAYI DAN ANAK KECIL. MAMA SEKALIAN WAJIB TAU TEKNIK NI, TERUTAMA YG NO.5 TU!

Bayi dan anak kecil kalau dah mula batuk berkahak, ditambah lagi dengan selsema.. kita sebagai ibu mesti susah hati kan. Tambah2 lagi kalau bayi kita kecil lagi belum sampai setahun usianya. Kalau kita yang dah dewasa pun boleh rasa sakit dada, susah bernafas kalau batuk selsema lama2, inikan pula anak kecil kita yg masih belum […]

“DEMAM DAH KEBAH, BATUK PUN DAH KURANG!”

“DEMAM DAH KEBAH, BATUK PUN DAH KURANG!”

“Demam dah kebah, batuk pun dah kurang tapi tak hilang-hilang lagi selesema baby ni. Nak bernafas pun semput, hidung asyik tersumbat.” “Nak tidur lagilah tak selesa, asek terjaga dan tenyeh-tenyeh hidung dia. Macam mana lah nak legakan hidung tersumbat baby ni?”😔 Ibu bapa perlu memberi lebih perhatian kepada anak terutamanya pada waktu malam kerana pada […]

1 13 14 15

Enter your keyword