fbpx

Video Produk

MOMIZ PENYELAMAT IBU-IBU!

Formula khusus bagi wanita. Formula soft gel khusus dari Pati Habbatus Sauda dan Minyak Zaitun berkualiti tinggi Gred AAA yang ditanam di Dataran Arab Habsyah yang subur. . Produk yang menggunakan teknologi tinggi dan pati minyak yang diproses melalui kaedah perahan sejuk “COLD PRESS”. Kualiti tinggi Gred AAA!!! . SATU-SATUNYA produk di pasaran yang memberi […]

JANGAN AMBIL MUDAH MASALAH SEMBELIT!

Sembelit menyebabkan toksin badan meningkat.. pastikan ibu2 membuang sekurang-kurangnya sekali sehari.. 2, 3 kali lagi bagus sebab najis kita tu beracun tak elok simpan lama2 tau Bila susah membuang, toksin akan terkumpul dalam badan dan boleh menyebabkan pelbagai penyakit. Nak mudah membuang? Rahsianya amalkan #MOMIZ! Konsisten amal Momiz hari2, In shaa Allah tak ada masalah […]

RUNSINGKAN BILA ANAK SELSEMA BERKAHAK DAN BATUK? MAMZ PENAWARNYA!

Jika anak mulai ‘achuumm dan koh-koh’, hingus mula meleleh, hidung mula tersumbat dan tidor yang lena jadi terganggu. Bila dibiarkan dan ditambah dengan berkahak lagi buat anak rasa tak selesa. Ibu-ibu pon dah mula risau takot melarat. Jangan risau ibu-ibu, penawar mamz salah satu alternatif untuk menyelesaikan masalah tersebut. Alhamdulillah, Mamz ini dah banyak membantu […]

BAYI KEMBUNG PERUT? LAKUKAN 3 URUTAN INI!

Macam mana nak tahu baby tu kembung perut? Dia merengek, tak nak minum susu, atau kalau minum susu pun boleh termuntah balik/muak susu. Kembung perut terjadi apabila sejumlah besar udara terperangkap dalam perut dan menyebabkan bayi rasa tak selesa. Tapi ibu2 jangan risau, boleh ikuti tips dibawah ini untuk melegakan kembung perut. #Mamz #PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

MAMZ PENAWAR ALTERNATIF UNTUK SELSEMA DAN BATUK BERKAHAK ANAK-ANAK

Mamz Spray merupakan penawar alternatif untuk selsema dan batuk berkahak baby yang dirumus khas daripada bahan semulajadi iaitu daripada ekstrak minyak habatussauda yang memang sudah terbukti berupaya melancarkan saluran pernafasan dan meningkatkan sistem imunisasi si manja kita. . Dalam minyak Mamz ni takda langsung campuran apa-apa bahan kimia berbahaya seperti paraben, SLS mahupun bahan pewarna. […]

RUAM SUSU? BAGAIMANA NAK HILANGKAN?

Bayi dilahirkan dengan kulit yang cantik dan halus. Malangnya, mereka boleh mengalami ruam susu beberapa hari selepas dilahirkan. Ruam ini kelihatan seperti ruam merah pada bahagian dagu, pipi atau hidung bayi yang baru lahir. . Namun kita ada beberapa tips untuk mengurangkan kesan ruam pada bayi. Antaranya boleh menggunakan penawar Mamz. Hanya sapukan ke bahagian […]

TIPS PENJAGAAN BAYI BARU LAHIR!

Hello, Parents! Mesti happy kan bila terima cahayamata baru.. perasaan yang sukar digambarkan bila kita sebagai seorang ibu memegang dan melihat si bayi dalam dukungan kita.. selama 9 bulan lebih si baby berada dalam perut dengan pelbagai cabaran (tekanan darah naik, diabetes, asma etc) akhirnya si baby lahir di dunia. So amazing! Disini kita kongsikan […]

Enter your keyword