fbpx

“DEMAM DAH KEBAH, BATUK PUN DAH KURANG!”

“DEMAM DAH KEBAH, BATUK PUN DAH KURANG!”

“DEMAM DAH KEBAH, BATUK PUN DAH KURANG!”

“Demam dah kebah, batuk pun dah kurang tapi tak hilang-hilang lagi selesema baby ni. Nak bernafas pun semput, hidung asyik tersumbat.”

“Nak tidur lagilah tak selesa, asek terjaga dan tenyeh-tenyeh hidung dia. Macam mana lah nak legakan hidung tersumbat baby ni?”😔

Ibu bapa perlu memberi lebih perhatian kepada anak terutamanya pada waktu malam kerana pada kebiasaan, mereka akan meragam serta sukar untuk tidur disebabkan tidak dapat bernafas dengan selesa.

Tapi dengan adanya minyak Mamz Spray di rumah, Mommy Daddy just spray pada tapak tangan dan terus sapukan ke sekeliling hidung anak yang tersumbat tu ya, supaya pernafasan baby menjadi lebih lancar dan dapat tidur dengan lena. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Enter your keyword