fbpx

CORETAN PUAN AZIYAH, DARI PENGGUNA MAMZ TERUS UPGRADE KE TEAM!

CORETAN PUAN AZIYAH, DARI PENGGUNA MAMZ TERUS UPGRADE KE TEAM!

CORETAN PUAN AZIYAH, DARI PENGGUNA MAMZ TERUS UPGRADE KE TEAM!

Saya Nor Aziyah Mohd Nor lebih mesra dipanggil Azie.. saya mempunyai 4 org cahaya mata, 3 lelaki dan 1 perempuan.. masa lahirkan anak perempuan kami pada 13/11/2016, saya ceaser kerana jantung baby dah lemah disebabkan saya demam suhu terlalu tinggi sampai 39 darjah celcius..

Mungkin disebabkan komplikasi masa bersalin tu baby girl saya mengalami batuk selsema hampir sebulan.. lagipon dah macam2 saya ikhtiar, guna minyak yuyi, minyak bawang putih, layur daun sireh dan letak kt dada baby sampai kotor2 baju baby masa tu, namun batuk selsema baby still tak ok.

Takdir Allah bulan December 2016, saya terjumpa iklan habasyi, saya terus pm Leader Naemah @ kak long.. masa tu saya grab skali 2 botol sbb ada offer.. bila product tu dah sampai, saya terus gunakan pada baby.. saya start sapukan pada bahagian dada, perut, belakang badan, pelipat kaki dan tapak kaki.. alhamdulillah dalam masa 10 hari baby saya betul2 sihat dari batuk selsema sebulan yang dialaminya.

Saya terus maklumkan kak long baby saya dah ok. January 2017 kak long call maklumkan habbashi upgrade ke MAMZ, masa tu saya terus join Dropship kerana tak mampu lagi nak jadi agent.. namun selepas 2 tahun, sy terus join untuk jadi Agent Mamz ni.

Alhamdulillah baby saya dari sebulan sampai la skrg dh 3 tahun masih setia gunakan Mamz.. Mamz memang terbaik utk baby batuk selsema dan berkahak.

Impian saya ingin menjadi wanita & ibu yg berjaya suatu hari nanti dlm MAMZ & ingin membantu suami saya yang hanya kerja sbg mekanik.. saya juga bersemangat & dapat aura doc Azizan disebabkn Founder en Ahmad Zulkifli memberi saya peluang pergi ke NUH 2019..” saya kaya & berjaya, anda kaya & berjaya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

SELAMAT HARI RAYA, DUDUK DI RUMAH TAU! BERSAMA PERANGI COVID 19! #KITAJAGAKITA. NAK TAHU PROMO SKRG?KLIK DISINI

Enter your keyword