fbpx

Kalau bukan sebab kena “Paksa” saya tak mungkin berada di mana saya berada sekarang.

Kalau bukan sebab kena “Paksa” saya tak mungkin berada di mana saya berada sekarang.

Kalau bukan sebab kena “Paksa” saya tak mungkin berada di mana saya berada sekarang.

Mula-mula saya kena paksa dengan Kak Fisya!

Saya tak rasa pun nak promote. Apa tah ni.

Ini pun kena paksa.. dah la 20 botol. lepas berbulan pegang stok. Tak jalan, last-last share kat saudara mara, ada yang saya bagi free je suruh cuba.

1 haritu, ada kawan yang saya beri percuma aritu kata Mamz ni elok untuk anak dia. Anaknya dah lama susah nafas sebab asma, elok terus lepas sapu Mamz ni.

Kebetulan anak saya pun ada asma. Selsema berkahak lagi. Terfikir, cuba jelah guna untuk anak sendiri. Ni pun botol last dah ni, memang simpan satu untuk diri sendiri.

Esoknya anak muntah kahak habis lencun! Memang keluar habis! Terkejut saya.

Malam tu anak tidur lena tak dengar dah bunyi batuk. Mujarab betul! Baru pakai 1 hari.

Sejak hari tu saya rasa tanggungjawab saya nak kena share kebaikan mamz ni dengan ibu-ibu lain. Mesti ramai lagi yang susah hati, anak tak sihat. Tapi tak tahu nak guna penawar apa.

Alhamdulilah. Sampai sekarang saya masih guna Mamz ni untuk anak sendiri. Dah ramai juga ibu yang alami masalah sama macam saya dulu dapat saya bantu.

Dan syukur, pendapatan sebagai Usahawan Mamz banyak bantu naikkan ekonomi keluarga.

Terima kasih banyak kepada Kak Fisya yang bagi peluang kepada saya join Team Mamz ni dulu. Kalau bukan sebab kena “Paksa” saya tak mungkin berada di mana saya berada sekarang.

Niat saya nak bantu ramai lagi ibu-ibu yang ada masalah selsema berkahak, baby asma macam saya dulu. Insya Allah.

Doakan saya. Amin.

Perkongsian ikhlas dari Puan Fina
Team Mamz
Pulau Pinang.

#TeamMamz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

SELAMAT HARI RAYA, DUDUK DI RUMAH TAU! BERSAMA PERANGI COVID 19! #KITAJAGAKITA. NAK TAHU PROMO SKRG?KLIK DISINI

Enter your keyword