loader image

INI BUKAN TESTIMONI TAPI REALITI!!!

Perkongsian Leader Naemah atau lebih dikenali sebagai Kak long dari Penang.. baru-baru ini anak Kak long, Eiyad dimasukkan ke wad kerana dijangkiti virus Influenza A dan B.. dalam 3 hari juga Kak long berkampung di hospital kerana anaknya muntah tru dan mengalami demam yang tinggi.

Seperti yang kita sedia maklum, simptom2 virus Influenza A ini adalah seperti batuk dan selsema.. tapi ajaibnya anak kak long takda masalah batuk berkahak.

Sepanjang di hospital, Kak long memang betul-betul konsisten menggunakan Mamz.. ini sebagai salah satu ikhtiar  Kak long agar Eiyad cepat sembuh.

Alhamdulillah, kak long kerapkan sapuan pada dada, belakang badan dan tengkuk anak dan spray terus ke dalam mulut Eiyad.. alhamdulillah berkat guna Mamz, suhu badan Eiyad sentiasa ok tiap kali nurse datang check, tak demam dan cepat recover..  cepat bole disharge. Syukur!

Itulah keajaiban Mamz, walaupon menggunakan ubat hospital.. Mamz sentiasa disisi kak long sebagai salah satu ikhtiar yang terbaik untuk anak tersayang.. 😊
.
#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *