DARI SEORANG PENGGUNA TERUS UPGRADE MENJADI AGEN!

Seronok betul tengok Puan Rafidah berkongsi benda baik ni. Kisahnya bermula bila Puan Rafidah dah mula menggunakan mamz untuk babynya sendiri iaitu baby Mariam seawal usia Mariam baru 2 minggu.

Alhamdulillah dengan izin-Nya sepanjang consume mamz, baby Mariam tak pernah kena selsema dan batuk berkahak. Nampak tak tangan Mariam berketul2 sihat. Geram ja kita tengok kan😂

Jika nak dibandingkan dengan abang-abangnya dulu selalu jer kuar msuk sepital sebab penyakit 3 beradik tu. Maklum lah masa tu belom kenal mamz lagi.

Alhamdulillah.. dengan begitu yakin dan nampak keberkesanan Mamz pada babynya sendiri, Pn Rafidah terus join team mamz.

Nak tahu keikhlasannya berkongsi mamz ni, tak sampai seminggu stock dekat tangan dah licin tau. Paling best sangat Pn Rafidah share pengalaman guna sndri tau. “Fidah kata saya guna saya berkongsi”.

Bak kata orang benda baik ni kena kita kena berkongsi. Betul2 pasang niat nak memberi manfaat pada ramai orang. Alhamdulillah Allah permudahkan.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us