INILAH PERMULAAN LEADER NAPISAH BERSAMA MAMZ!

Alhamdulillah.. sampai hari ni, Leader Napisah atau lebih dikenali sbg Kak Sha masih setia bersama Mamz.. Syukur dan seronok sangat2 tau sebab Kak Sha antara yang terawal join Team Mamz di awal2 dahulu.

Dulu Kak Sha selalu dok fikir nak bisnes.. tapi bisnes apa yang nak buat?

Takdir Allah, kebetulan malam tu Kak Sha nak tidor tak lena sebab anak tak sihat, dok batuk2.. sambil2 riba anak, Kak Sha buka la Fb, scroll ternampak iklan Mamz.. apa lagi, Kak Sha terus pm nak tau harga jer pon.. esok pagi baru pm Kak Sha dibalas.. Kak Sha pon tak fikir panjang dah, dan terus beli Mamz sebab tak sabar nak guna untuk anak.. lagipon anak 2 minggu dok batuk.

Alhamdulillah lepas guna Mamz, batuk anak Kak Sha pon berkurang, malam2 pun anak senang jer nak tidor.. kalau tak merengek ja dia tiap2 malam.. sblom ni anak Kak Sha dia ckap “Mama, Aamily tak leh bernafas, Jom p klinik 😭“. Ye la kan, kalau batok2 ni memang susah nak bernafas, pernafasan jadi tersekat-sekat.

Dan dari situlah Kak Sha dapat idea, bagus jugak kalah try jual Mamz ni.. Batuk selsema ni dah memang macam kawan baik denga anak2 kita.. lagipon kejap ja baik pastu mesti dtg semula kan batuk selsema ni.. lagi2 kalau anak2 tinggal dgn pengasuh, memang mudah berjangkit sbb antibodi anak2 ni tak kuat lagi kan.

Lagipun yang bestnnya Mamz ni dr 100% Habbatussauda bahan sunnah.. tak rugi pon kalau kita buat standby kat rumah. Sebab Mamz ni, satu family pon bole guna dan bole jadikan First Aid utk anak-anak.

Nak dipendekkan cerita, Kak Sha terus wasap Founder Mamz then tanya macam mana nak jual Mamz ni? Masa tu blom ada lgi agent Mamz.. Kebetulan time tu Founder jual sendiri jer.. Founder cakap bole, takpe nnt kita kumpul utk buat kelas.. Alhamdulillah dari permulaan join kelas sampai sekarang, rezeki Kak Sha bersama mamz tak putus.

Walaupun Kak Sha ada kerja hakiki, bisnes Mamz kena seiring jgk sbb Kak Sha nak bantu ramai anak2 kecik yang ada masalah tak leh tidur lena sbb batuk selsema dan berkahak macam anak Kak Sha dulu.

Bila anak sihat mood kita nak pergi kerja pun elok kan.. Tak la bermata panda lagi.. jom share kebaikan Mamz dekat ibu2 diluar sana.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us