loader image

“Seorang ibu yang bekerjaya menjadi tanggungjawab utk menjaga kebajikan anak dari segi kesihatan dan keperluan anak.

Dulu bila terdedah kepada cuaca yang tidak menentu pasti anak akan terkena tempiasnya kerana menghirup udara yang tidak segar. Sekarang, tidak perlu fikir semua itu kerana mamz sentiasa disisi. Cuba dulu baru tahu lah penangan mamz ni!!! Tak kenal maka, tak cinta.

Jom kita sama-sama menyelami kisah puan erwina. Puan erwina seorang ibu yang berkeinginan untuk melihat anaknya sihat dan aktif selalu seperti anak- anak yang lain.

Puan erwina pada mula nya mencuba mamz pada anak keduanya sejak dari newborn. Dia hanya membeli di shopee tanpa baca sebarang review mengenai produk ini. Yela perasaan seorang ibu, bila anak sakit cuba ikhtiar apa sahaja untuk melihat anak sihat semula.

Setelah mencuba 1 botol mamz, beliau mendapat feedback yang dia sendiri rasa kan ada sesuatu pada botol mamz ini beliau terus membeli sehingga botol keenam. Lepas pada tu, beliau promote dekat kawan- kawan dan jiran untuk mencuba. Mereka turut berminat dan mengirim pada puan erwina, sebotol demi sebotol.

Setelah dua tiga kali restock untuk mereka, beliau terfikir untuk menjadi join team Mamz dan amik stok sebanyak 5 botol utk permulaan. Beliau juga kerap walk in ke HQ Mamz utk mengambil stok. Sepanjang beliau bersama team Mamz, pendapatannya semakin meningkat. Pada tahun 2020, bulan Jan jualannya mencecah RM4k dan Feb terus melonjak RM6k.

Pesanan beliau pada ibu- ibu diluar sana, mamz bukan sahaja untuk kahak, selsema dan batuk malah boleh digunakan sebagai minyak kembung perut. Bagi anak yang besar, mereka boleh guna untuk menyembuhkan luka. Biasa lah bila anak makin membesar, banyak benda yang ingin dicuba nya.

So, ibu-ibu yang ada masalah yang sama boleh cuba mamz ini. Tidak rugi untuk memcuba. Ibu-ibu juga boleh menjadi ejen untuk jual dan jikalau ada stok lebih tidak rugi kerana ibu-ibu boleh pakai untuk kegunaan keluarga sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *