“Hidup sebagai suri rumah dan komitmen yang banyak menjadikan beliau ingin menjadi sebahagian dari Team Mamz..”

Ikiti kisah perkongsian Nor Aziyah Mohd Nor dari Shah Alam.. Beliau lebih mesra dipanggil Azie.. beliau mempunyai 4 org cahaya mata, 3 lelaki dan 1 perempuan.. masa lahirkan anak perempuannya pada 13/11/2016, saya ceaser kerana jantung baby dah lemah disebabkan beliau demam suhu terlalu tinggi sampai 39 darjah celcius..

Mungkin disebabkan komplikasi masa bersalin tu baby girl beliau mengalami batuk selsema hampir sebulan.. lagipon dah macam2 beliau ikhtiar, guna minyak yuyi, minyak bawang putih, layur daun sireh dan letak kt dada baby sampai kotor2 baju baby masa tu, namun batuk selsema baby still tak ok.

Takdir Allah bulan December 2016, beliau terjumpa iklan habasyi, beliau terus pm Leader Naemah @ kak long.. masa tu grab skali 2 botol sbb ada offer.. bila product tu dah smpi, beliau terus gunakan pada baby.. saya start sapukan pada bahagian dada, perut, belakang badan, pelipat kaki dan tapak kaki.. alhamdulillah dalam masa 10 hari baby beliau betul2 sihat dari batuk selsema sebulan yang dialaminya.

Beliau terus maklumkan kak long baby saya dah ok. January 2017 kak long call maklumkan habbashi upgrade ke MAMZ, masa tu beliau terus join Dropship kerana tak mampu lagi nak jadi agent.. namun selepas 2 tahun, sy terus join untuk jadi Agent Mamz ni.

Alhamdulillah baby beliau dari sebulan sampai la skrg dh 3 tahun masih setia gunakan Mamz.. Mamz memang terbaik utk baby batuk selsema dan berkahak.

Impian saya ingin menjadi wanita & ibu yg berjaya suatu hari nanti dlm MAMZ & ingin membantu suami saya yang hanya kerja sbg mekanik.. saya juga bersemangat & dapat aura doc Azizan disebabkn Founder en Ahmad Zulkifli memberi saya peluang pergi ke NUH 2019..” saya kaya & berjaya, anda kaya & berjaya

Kalau anda rasa nak dibantu, ada rasa nak ubah hidup ke tahap yang lebih baik, perlukan bimbingan. Pm jer dibawah ini. Kami akan cuba bantu.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us