loader image

“Walaupon dah bekerjaya tetap, kos sara hidup sekarang makin tinggi..”

Puan Raja NorFarahin dari Kuala Lumpur pada asalnya mengenali Mamz melalui Facebook. Mamz ini merupakan penawar alternatif untuk selsema dan berkahak. Lagipon banyak komen-komen positif dari ibu-ibu yang dah menggunakan Mamz.

Menurut beliau, anaknya ada G6PD. Seperti yang kita ketahui, baby G6PD ini sangat sensitif. Tapi yang menariknya, beliau menggunakan Mamz ini bukan untuk selsema dan berkahak, tapi untuk Ekzema. Anak beliau memang mengalami ekzema yang teruk dibahagian muka sehingga nampak kemerah-merahan.

Alhamdulillah, lepas 3 hari menggunakan Mamz untuk anak, memang nampak kesan yang positif. Ekzema dibahagian kulit anak dah nampak bersih dan merah-merah pon dah hilang.

Sebelum ini beliau ada juga menggunakan minyak telon. Tapi, lepas menggunakan Mamz ini nampak ok, beliau terus konsisten gunakan Mamz ini. Hasil konsisten guna untuk anaknya yang berusia 1 tahun, antibodi pon menjadi semakin kuat dan kalau anak demam pon beliau terus sapukan Mamz pada bahagian dada dan alhamdulillah memang cepat baik.

Beliau juga jadikan Mamz in sebagai sapuan harian setiap kali lepas mandi. Wajib guna katanya. Kalau selsema, berkahak atau demam memamg akan cari Mamz.

Apabila beliau tengok keserasian Mamz ini pada anak, beliau beranikan diri untuk join sebagai Team Mamz. Niat beliau untuk nak kongsikan kebaikan Mamz kepada ibu-ibu yang menghadapi masalah yang sama seperti beliau.

Berkat usaha berterusan dan komitmen kepada apa yang diajar dalam Team Mamz, beliau mampu menjana pendapatan sampingan. Setiap bulan, beliau komited dan konsisten dalam membuat jualan melalui offline atau online.

Mempunyai semangat yang luar biasa. Walaupon beliau seorang ibu bekerjaya tetap, tetapi beliau tetap berusaha untuk menjadikan kehidupan yang lebih baik. Membantu meringankan beban suami dan menaikkan ekonomi keluarga.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *