“Sebagai seorang ibu yang bekerjaya menjadi kerisauan bila anak tak sihat.. lepas amal Mamz, anak serasi dan terus share kepada ibu2 diluar sana..”

Pn Saidatul dari Putrajaya bersama dengan anaknya yang merupakan pengguna mamz sejak dari kecil lagi. Beliau menggunakan Mamz ini dari packaging lama sehingga packaging baru.

Beliau mula menggunakan Mamz sejak dalam pantang anak yang ketiga. Kebetulan ketika itu, anak yang ketiga berjangkit dengan abang-abangnya yang selalu batuk dan selsema. Pada masa itu, beliau terfikir macam mana nak bagi anak sihat sebab kalau pergi ke klinik memang tiada ubat sebab masih kecil lagi kan.

Kebetulan ketika itu terjumpa dengan produk Mamz. Beliau baru cuba satu kali jer dekat anak dan boleh terus nampak kesan, baguslah katanya. Pakai kali ketiga, beliau terus daftar untuk join Team Mamz. Lepas tu, beliau dapat tawaran untuk jadikan anak yang ketiga sebagai model untuk penggambaran video Mamz. Ketika itu baby masih dalam pantang lagi.

Ketika dalam 44 hari guna Mamz beliau memang nampak keberkesanan. Beliau mula promot Mamz kepada kawan-kawan dan saudara mara. Katanya, Seronok pula jadi agen Mamz ni. Lagipun Mamz ni bukan untuk kegunaan baby dalam pantang sahaja, tetapi beliau juga menggunakan Mamz untuk anak yang kedua.

Senang jer guna Mamz ni, hanya sapukan luaran dan kalau anak menyusu botol, boleh spray terus dalam bancuhan botol susu. Kini beliau menggunakan Mamz sehinggalah anak yang keempat. Alhamdulillah.

Saranan Puan Saidatul kepada ibu-ibu diluar sana, Mamz ini adalah produk yang bebas dari bahan kimia kerana Mamz ini 100% habatussauda. Kalau anak-anak selsema dan batuk, tidak perlu risau, boleh amalkan Mamz ini, In shaa Allah selamat untuk jangka masa yang panjang.

Katanya lagi, ibu-ibu yang ingin menambah pendapatan bersama Mamz ini, dialukan-alukan sama sekali kerana beliau pon bermula dengan 5 botol sahaja dan kini setiap hari ada sahaja permintaan dari customer beliau.

Berkat usaha berterusan dan komitmen kepada apa yang diajar dalam Team Mamz, beliau mampu membuat hasil jualan. Sangat komited kepada semua coaching yang diajar.

Menjadi inspirasi kepada ibu-ibu diluar sana. Bagaimana seorang ibu bekerjaya yang berusaha untuk mendapat pendapatan sampingan untuk kehidupan yang lebih baik.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us