loader image

“Walaupon bekerja di hospital, tahu sedikit pasal perubatan ni..”

Perkongsian Pn Safiah dari Puchong, Selangor.. permulaannya bila anaknya tak sihat, kita sebagai ibu yang paling susah hati. Badan penat tak usah cerita la. Tambah-tambah kita pun dalam pantang lagi. Boleh melarat kalau biar lama-lama selsema berkahak ni. Paling takut kalau baby kena jangkitan paru-paru.

Ada 1 malam tu, baby menangis teruk sgt. Mesti sebab lapar. Menyusu pun tak boleh sebab susah nafas, hidung tersumbat.Masa tu beliau pun menangis juga, tak tau nak buat macam mana. Ni pula anak pertama.. Ya Allah, susahnya hati.

Entah macam mana, terjumpa story pasal minyak Mamz ni dalam Fesbuk. Tergerak hati nak cuba, mana la tau kan. Katanya dari bahan semulajadi Habatus Sauda, ada pengesahan KKM lagi. Mesti selamat untuk bayi ni.

Beliau guna untuk anak alhamdulillah serasi.. selsema dan kahak anak makin sembuh. Sejak hari tu memang beliau guna Mamz ni untuk sapu kt baby setiap hari. Sapu selepas mandi dan sebelum tidur. Sejak tu, baby dah tak kena selsema berkahak ni lagi.

Untuk semua ibu, beliau sgt2 rekemen minyak baby Mamz ni. Setiap ibu wajib ada Mamz ni. Kena ada kt rumah kalau ibu-ibu ada baby.

Beliau juga join program Usahawan Mamz.. sepanjang bersama beliau bersama Mamz, beliau sentiasa menunjukkan komited dan konsisten dalam membuat jualan pada setiap bulan. Beliau sentiasa mengikuti kelas yang dianjurkan oleh pihak HQ Mamz sama ada melalui online atau offline.

Walaupon beliau bekerja di bidang perubatan yang berhadapan dengan pelbagai ubat-ubatan.. tp bila mengetahui khasiat habatussauda dlm Mamz, beliau teros share kebaikan Mamz disamping dapat tambah ekonomi dalam keluarga.
.
#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *