loader image

DARI SEORANG PENGGUNA TERUS KONSISTEN MENGGUNAKAN MAMZ!

HQ dikunjungi oleh seorang ibu iaitu Puan Balqis dari Presint 14, Putrajaya. Seronok betul bila dengar perkongsian daripada beliau hari ni. Beliau sebelum ini memang dah menggunakan Mamz untuk bayinya yang kini berumur 1 tahun 10 bulan.

Sebelum ini bayinya sentiasa selsema apabila berada di taska kerana berampur dengan kanak-kanak yang lain. Yelahkan antibodi anak kecil memang tak kuatlagi, jadi memang mudah lah terkena jangkit selsema. Nak bagi ubat selsema memang tiada ubat kerana baby masih bawah 2 tahun .

Alhamdulillah selepas diperkenalkan Mamz oleh kawan, dan beliau menggunakan untuk anak, memang betul-betul serasi. Selsema jadi cepat kering dan kahak pon mudah keluar. Setiap hari beliau sentiasa amalkan sapuan Mamz setiap kali lepas mandi dan sebelum tidor. Beliau juga ada spray Mamz ke dalam bubur dan bawah lidah anak bila anak dah start selsema dan batok-batok

Saranan beliau kepada ibu-ibu diluar sana jika anak selsema, bole cuba ikhtiar penawar Mamz ini kerana ianya natural dan dari bahan semulajadi sahaja. Memang selamat unutk bayi dan anak kecil. Disamping itu, beliau juga menyarankan jangan lupa untuk bawa anak-anak ke klinik juga ya.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *