TERTARIK LEPAS HARI2 TGK IKLAN MAMZ!

Bila anak tak sihat ibu2 mula tak senang duduk.. risaunya tgk keadaan anak.

Macam sorg ibu ni atau lebih dikenali dgn Pn Noraini, dia tak sanggup tengok anak dia selsema berkahak dan batok. Lagipon anaknya masih kecil, baru usia 10 bulan.. bila selsema berkahak mmg susah nak hilang.

Beliau dah guna macam2 petua, kejap elok, pastu jadi semula.. nk guna ubat hospital mmg takda ubat sbb baby masih bawah 2 tahun.

Kebetulan, hari2 tengok iklan Mamz dan berminat then tros walk in HQ Mamz di Putrajaya utk dapatkannya. Dan yang paling best, bukan setakat Mamz jer beliau grab.. Momiz pon beliau grab sekali.. katanya Mamz utk anak, Momiz utk kegunaan sendiri. Kita doakan semoga anak beliau serasi dgn Mamz dan beliau serasi dgn Momiz ini.. aamiin.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us