loader image

ALLAH TEMUKAN DENGAN MAMZ LEBIH AWAL SEJAK DALAM TEMPOH MENGANDUNG LAGI

Jom baca kisah perkongsian Puan Sharifah.. Puan Sharifah sebenarnya seorang pengguna Mamz dan sekarang telah menjadi Agen Mamz👇

“Nak SHARE siket 1 cerita yang menarik bagi saya.. syukur Alhamdulillah diperkenalkan dengan produk Mamz Spray ni lebih awal lagi. Sejak hamil lagi saya memang dah plan nak guna Mamz ni untuk baby. Alhamdulillah syukur sejak dari lahir baby Shahadah Ammara tak pernah mengalami masalah kembung perut, selsema, batuk dan berkahak.

Selepas beberapa bulan lepas tu, saya tukarkan Shahadah kepada susu fm. Bermula lah cerita duka pada saya. Saya mula risau sebab 3, 4 hari baru Shahadah nak membuang dan mengalami gejala sembelit😭. Buntu jugak saya, tapi saya terus teringat yang Mamz Spray ni memang bole merawat anak sembelit.

Saya pun ikhtiar campurkan Mamz kedalam susu anak secara kerap. Ajaib dan sangat bersyukur bila Shahadah hari2 membuang dan najisnya sangat lembut 😍, sejak dari tu saya mula menjadi Dropship dibawah Agent Puan Noradlina Hasno, kini permintaan Mamz sangat tinggi tau dikalangan ibu2 yang ada anak2 kecil, saya pun upgrade terus jadi Agent Sah Mamz Kluang💕

Sehingga kini Shahadah Ammara memang serasi dengan Mamz Spray, kemana sahaja WAJIB bawa Mamz spray sebagai First Aid Kit di dalam beg. Tak salah ibu2 jika nak standby 1 dirumah. Sangat jimat kerana sebotol bole berkongsi dengan seluruh ahli keluarga”
.
#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *