loader image

PERMULAAN HANYA GUNA UNTUK ANAK SAHAJA…

Puan Andriani mula mengenali Mamz ketika anaknya yang berusia 1 tahun terkena jangkitan kuman paru-paru dan terpaksa warded di hospital dalam tempoh yang agak lama. Ketika di hospital, ada kawan suami beliau melawat anaknya dan memberi tester Mamz. Beliau terus menggunakan Mamz untuk anaknya.

Alhamdulillah lepas 2 kali guna, anak memamg menunjukkan kesan positif dan bole keluar dari hospital. Sekarang pon beliau menggunakan Mamz untuk satu keluarga.

Alhamdulillah, hampir 2 tahun beliau bersama Team Mamz. Katanya lagi, best bila berada dalam Team Mamz kerana dapat support dari Founder Mamz, group supoort dari HQ, bahan-bahan marketing juga disediakan dan berpeluang mengikuti kelas Dr Azizan Osman.

Saranan beliau kepada ibu-ibu diluar sana yang ada anak yang bermasalah seperti beliau bole jumpa ikhtiar dengan penawar Mamz ni. Lagipon tak salah kan kita sebagai ibu cuba berikan yang terbaik untuk anak.

Katanya lagi, Mamz ni bukan setakat baby jer yang bole guna, tapi orang dewasa pon bole guna kerana mak mertuanya ada masalah batok kering, alhamdulillah lepas guna Mamz nampak semakin baik.

Puan Andriani, Petaling Jaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *