loader image

Inspirasi Wanita Mamz Puan Napisah

Merupakan seorang ibu dan juga wanita bekerjaya bukanlah penghalang untuk terus maju dalam bidang business. Semangat dan ketekunan Puan Napisah Abdullah, atau mesra di panggil Kak Fisya akhirnya membuahkan hasil, beliau mampu memberi kesenangan hasil titik peluh beliau sendiri bersama Mamz 💪✨

Walaupun berkerjaya tetap dan mempunyai anak yang masih kecil, Kak Fisya yang berasal dari Pulau Pinang boleh dikategorikan sebagai wanita luar biasa. 

Siapa kata, wanita yang berkerjaya dan mempunyai anak yang masih kecil tak boleh mencari pendapatan sampingan. Bayangkan lah, siang hari fokus laksanakan tugas hakiki. Manakala di malam hari pula tidak menang tangan menguruskan perniagaan online bersama Mamz.

Bukan itu sahaja, beliau juga mempunyai 4 orang cahaya mata bersama seorang bayi kecil yang perlu diberikan perhatian penuh. Tapi demi merealisasikan BIG WHY beliau, Kak Fisya sanggup mengorbankan siang malam tanpa mengenal erti penat lelah. Semua itu untuk memastikan keluarga dalam keadaan selesa dan cukup semuanya.

Untuk bulan Januari 2022, total sales beliau sahaja telah mencapai 6 angka. pada Januari berjumlah RM 106, 642.00. Manakala, pada bulan Julai, meningkat kepada RM 217, 323.00. Ini membuktikan beliau bukan calang-calang orangnya. 

Hasil dari keuntungan, Mamz, beliau dapat menghadiahkan bonda tercinta dengan seutas gelang emas. Bukan itu sahaja, beliau juga dapat menghadiahkan sebiji ‘laptop’ buat anak yang masih dimenara gading.

Alhamdulillah hasil usaha dan berkat berjuang untuk keluarga tersayang, beliau boleh mencapai apa yang beliau impikan. Tanpa mengenal erti putus asa. Hasil tidak jemu menuntut ilmu dari orang sekiling. 

Pencapaian paling tinggi yang telah di capai melalui Mamz. Antaranya, dapat membeli sebuah rumah teres di Pulau Pinang, menghadiahkan ibu dengan rantai emas dan gelang emas.

Berkat dari niat murni Kak Fisya membantu ramai ibu-ibu yang mengalami masalah seperti beliau, anak selsema batuk berkahak. Jadi Mummiez, tak mustahil kita boleh berjaya jika ada kemahuan dan penolakan. Nantikan kejayaan demi kejayaan yang telah dikecapi oleh semua Usahawan Mamz. Anak sihat, pendapatan pun bertambah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *