loader image

CORETAN PN ZALEHA.. MACAM MANA BELIAU BOLEH JOIN TEAM MAMZ!

Puan Zaleha atau lebih dikenali sebagai Kak Za. Beliau mula mengenali Mamz melalui Puan Amnah. Kebetulan masa tu anak beliau masa lahir sampai 11 bulan mengalami masalah berkahak yang agak teruk.
.
Selalu ulang alik ke hospital, lagipon kos untuk ke hospital pon bole mencecah Rm70. Tapi bila balik, macam biasa tiada perubahan, anak pon mudah terkena selsema berkahak ni
.
Satu hari tu, Pn Amnah datang ke jumpa beliau dan beri Mamz untuk beliau cuba. Alhamdulillah lepas guna Mamz 2 hari, memang nampak perubahan.. anak batuk terus keluar lendir kahak. Sebab sebelum ini, anak beliau yang 11 bulan memang batuk berkahak sampai nak jadi lelah sehingga suami nak bawa anak ke hospital.
.
Tapi beliau tak nak kerana anak kecik memang susah kalau masuk hospital. Masa tu beliau ikhtiar dengan Mamz Spray jer. Alhamdulillah sampai hari ini masih guna Mamz Spray dan sekarang beliau dah jadi Agen Mamz.
.
Beliau juga mendapat sokongan daripada suami, kata suami beliau daripada kita guna untuk anak dan tahu keberkesanannya apa salahnya kita sebarkan Mamz kepada kepada orang ramai diluar sana.
.
Sambil guna untuk anak, boleh tambah pendapatan sampingan. Alhamdulillah, lepas setahun lebih bersama team Mamz, sekarang beliau dan suami mampu buat jualan sebanyak 100 botol Mamz pada setiap bulan.
.
Saranan beliau kepada ibu-ibu diluar sana, jika ada baby yang ada batuk selsema dan berkahak ni bole cuba ikhtiar dengan Mamz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *