WALAUPON MEMPUNYAI KERJAYA SEBAGAI KAKITANGAN KERAJAAN, BELIAU TETAP INGIN MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN

Puan Azizah seorang Pegawai Kerajaan yang bekerja di Putrajaya dan kini menetap Seksyen 3, Bangi Perdana. Beliau mula mengenali Mamz ni melalui iklan di FB dan beliau cuba dapatkan Mamz ini pon melalui FB juga.

Apa yang beliau tertarik dengan produk Mamz ini sebab beliau seorang ibu kepada 5 orang anak. Anak2 sering ada masalah selsema berkahak n nafas berbunyi.Jadi, beliau tertarik untuk mencuba dan mengamalkan Mamz ni utk anaknya.

Pertama kali guna mamz ni, anak terus tunjukkan feedback yg baik. Beliau sering sapukan Mamz ni tiap kali lepas mandi dan seblom tidor. Beliau konsisten sapukan pada bahagian hidung, dada belakang badan dan perut anak.

Anak yang menyusu btol pulak beliau spraykan jer Mamz ni dlm botol susu. Alhamdulillah, lepas guna mamz ni, kahak anak memang mudah keluar melalui muntah dan nafas pon dah tak berbunyi. Nak tidor malam pon, beliau still sapukan Mamz ni, anak pon mudah nak tidor dengan selesa.

Selain tu, katanya Mamz ni dari bahan semulajadi Habatussauda, jadi beliau memang tak rungsing kalau Mamz ni masok dalam mulut atau masok hidung.

Kebetulan beliau pula seorang yg bekerjaya, anak2 memang akan hantar ke pengasuh. Penting sangat untuk bagi antibodi anak kuat, bila bercampur dengan budak lain yang ada selsema memang mudah sangat nak berjangkit.

Sejak amalkan sapuan Mamz ni, anaknya dah jarang sangat kena selsema berkahak. Memang antibodi kuat. Bestlaa. Paling best katanya Mamz ni senang sangat nak guna.

Apabila melihat keserasian Mamz pada anaknya, beliau terus berminat nak jadi team Mamz.. selama beliau bersama team Mamz, alhamdulillah pendapatan sampingan hampir mencecah RM3 ribu.

Sepanjang bersama Mamz, banyak kelebihan yang beliau dapat, antaranya adalah bahan marketing yang percuma dan yang paling best dapat coaching daripada Founder sendiri.

Saranan beliau kpd ibu-ibu yang bekerja makan gaji seperti beliau yang ingin menjana pendapatan sampingan, bole sertai team Mamz kerana Mamz merupakan produk viral di pasaran.

#Mamz
#PenawarSELSEMABERKAHAKBayiNo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us