loader image

PERKONGSIAN DARI MASTER AGEN NORHAPIFZA JANADIN

Perkongsian dari Puan Norhapifza dari Yan, Kedah. Beliau kini bersama Team Mamz sudah hampir 3 tahun. Beliau mula mengenali Mamz ini hanya melalui iklan di Facebook sahaja. Kebetulan ketika itu, anaknya sering mengalami batuk dan selsema.

Beliau tergerak hati untuk mencuba Mamz untuk anaknya dan alhamdulillah beliau melihat feedbak yang positif. Anak pon semakin sihat dan bergerak aktif. Antibodi anak pon semakin kuat. Melihat keberkesanan Mamz kepada anaknya dan tanpa diragui beliau terus berminat untuk join Program Keusahawanan Mamz.

Sepanjang beliau bersama team Mamz, beliau sentiasa konsisten dalam membuat jualan. Beliau mampu membuka mata suaminya untuk terus support beliau dalam kerjaya bersama Mamz ini. Walaupun pada mulanya, suami beliau berasa tidak yakin dengan bisnes ini.

Walaupon beliau seorang suri rumah dan bekerja dari rumah sambil menjaga anak, beliau mampu menjana pendapatan sendiri. Hasil jualan beliau pada bulan April yang lalu mencecah RM17,285. Sangat luar biasa!

Menurut beliau lagi, diantara kelebihan Team Mamz ini adana group support dari Founder Mamz, bahan marketing juga akan disediakan dan produk Mamz senang dijual sebab target kita adalah baby, anak kecil, ibu-ibu dan wanita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *