loader image

Kalau bukan kita sendiri yang berusaha, siapa lagi yang nak bantu kita?

Puan Zaleha dari Kota Bharu, Kelantan pada asalnya hanya guna Mamz ni untuk anaknya yang ada masalah selsema berkahak. Rasa takjub sebab selepas guna hanya beberapa kali anaknya terus sembuh. Rasa ingin berkongsi dengan ibu-ibu yang lain pula.

Beliau beranikan diri untuk terus menjadi seorang Usahawan Mamz bermula pertengahan tahun 2019. Berkat usaha berterusan dan komitmen kepada apa yang diajar dalam Program Keusahawanan Mamz, beliau berjaya mencatat jualan luar biasa. Sangat komited kepada semua coaching sama ada secara online atau offlne. Pada akhir tahun 2019, jualan beliau telah melebihi 5 angka sebulan.

Bulan Januari 2020, beliau berjaya memperoleh jualan RM13,700. Luar biasa! Pada bulan Februari 2020 jualan beliau terus meningkat kepada RM14,060, bulan Mac RM15,515 dan bulan April terus melonjak kepada RM21,275.

Inilah hasilnya berkat komitmen dan semangat luar biasa. Inspirasi kepada semua. Bagaimana seorang ibu yang berusaha untuk kehidupan yang lebih baik. Membantu suami, bersama-sama menaikkan ekonomi keluarga. Syabas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *