loader image

WALAUPON DAH BEKERJAYA, TAPI INGIN MENJANA PENDAPATAN BERSAMA MAMZ

Perkongsian dari Puan Erwina Balkish dari Gombak, Selangor. Seorang wanita bekerjaya dan ibu kepada 2 orang anak. Beliau mula mengenali Mamz apabila terjumpa iklan di shoppee dan terus membeli memandangkan ketika itu anaknya tidak sihat dan sering batok dan selsema.

Alhamdulillah, lepas guna Mamz untuk anak, beliau nampak keserasian dan terus berminat untuk join Program Usahawan Mamz. Ini kerana beliau ingin sebarkan kebaikan dan manfaat kepada ibu ayah di luar sana. Bermula sebagai dropship dan seterusnya menjadi agent.

Sepanjang bersama Mamz, beliau mampu menjana pendapatan dengan hasil jualan mencecah 4 angka sebulan. Pada bulan April yang lalu, walaupon dalam tempoh PKP, hasil jualan beliau hampir RM5k. Sangat konsisten dalam membuat jualan. Sangat luar biasa dan sangat komited orangnya.

Melalui Program Keusahawan Mamz ini, HQ juga akan menyediakan segala bahan marketing, coaching online dan offline bersama Founder, group support  dan yang paling best reward khas bulanan akan diberikan kepada mereka yang mencapai target.

Saranan beliau pada ibu- ibu diluar sana, Mamz bukan sahaja untuk kahak, selsema dan batuk malah boleh digunakan sebagai kegunaan harian.  Tidak rugi untuk mencuba, disamping boleh guna untuk anak, boleh jana pendapatan bersama Mamz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *