loader image

MASIH MAMPU BUAT JUALAN SECARA KONSISTEN WALAUPON TERIKAT DENGAN TUGAS HAKIKI

Perkongsian Pn Safiah dari Puchong, Selangor.. permulaannya bila anak tak sihat ni, kita sebagai ibu yang paling susah hati. Badan penat tak usah cerita la. Tambah-tambah kita pun dalam pantang lagi. Boleh melarat kalau biar lama-lama selsema berkahak ni. Paling takut kalau baby kena jangkitan paru-paru.

Ada 1 malam tu, baby menangis teruk sgt. Mesti sebab lapar. Menyusu pun tak boleh sebab susah nafas, hidung tersumbat. Masa tu saya pun menangis juga, tak tau nak buat macam mana. Ni pula anak pertama.. Ya Allah, susahnya hati.

Entah macam mana, terjumpa story pasal minyak Mamz ni dalam Fesbuk. Tergerak hati nak cuba, mana la tau kan. Katanya dari bahan semulajadi Habatus Sauda, ada pengesahan KKM lagi. Mesti selamat untuk bayi ni.

Saya guna untuk anak alhamdulillah serasi.. selsema dan kahak anak makin sembuh. Sejak hari tu memang saya guna Mamz ni untuk sapu kt baby setiap hari. Sapu selepas mandi dan sebelum tidur. Sejak tu, baby dah tak kena selsema berkahak ni lagi.

Apabila melihat keserasian kepada anak, beliau terus join program Keusahawan Mamz.. sepanjang beliau bersama Mamz, beliau sentiasa menunjukkan komited dan konsisten dalam membuat jualan pada setiap bulan. Beliau sentiasa mengikuti kelas yang dianjurkan oleh pihak HQ Mamz sama ada melalui online atau offline.

Walaupon beliau seorang jururawat dan bertugas di hospital, tapi berjaya membuat jualan secara konsisten pada setiap bulan. Sangat bersemangat dan luar biasa orangnya!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *