TOP 5 1ST QUARTER JAN-MAC 2021

Perkongsian dari Puan Shafinar dari Penang. Permulaannya kena paksa dengan Leader Kak Fisya! Beliau tak rasa pun nak promote.

Ini pun kena paksa, dah la 20 botol. Last-last share kat saudara mara. 1 haritu, ada kawan yang beliau beri percuma aritu kata Mamz ni elok untuk anak dia. Anaknya dah lama susah nafas sebab asma, elok terus lepas sapu Mamz.

Alhamdulilah. Sampai sekarang beliau masih guna Mamz ni untuk anak sendiri. Dah ramai juga ibu yang alami masalah sama macam beliau dulu dapat beliau bantu.

Dan syukur, pendapatan sebagai Usahawan Mamz banyak bantu naikkan ekonomi keluarga. Hasil jualan beliau untuk 1st Quarter bagi bulan Januari sehingga Mac yang lalu sebanyak RM42,488. Sangat luar biasa!

Beliau berterima kasih kepada Kak Fisya yang bagi peluang kepada kepada beliau join Team Mamz ni dulu. Kalau bukan sebab kena “Paksa” beliau tak mungkin berada di mana beliau berada sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us