loader image

Dengan ‘MINYAK EMAS’ mampu hadiahkan loket Emas untuk…

 

Seorang wanita yang bersemangat tinggi dan tekun berusaha sanggup melakukan apa sahaja demi keluarga beliau. Walaupun Puan Norazizah kerja makan gaji, kini bersama Mamz Puan Norazizah mampu mengubah hidup beliau dan keluarganya. Alhamdulillah, Tahniah Puan Norazizah, atau lebih mesra di panggil Kak Zie.

Di kurniakan 6 orang cahaya mata yang masih kecil berkerja makan gaji pergi pagi balik petang .Tinggal di Bandar Besar bukan lah sesuatu yang mudah. Kos Sara hidup yang semakin tinggi menolak Kak Zie untuk membaiki tahap kewangan keluarga. Dengan menyertai perniagaan Mamz, Kak Zie dapat merealisasikan impiannya untuk memberikan yang terbaik untuk keluarga. Walaupun tiada pengalaman dalam perniagaan, tetapi Kak Zie bangkit dan berjuang untuk berikan yang terbaik buat keluarganya. Pada tahun 2021 sahaja Puan Azizah telah berjaya membuat jualan sehingga RM200,000.00 iaitu RM 170, 178.00.

 

Beliau di didik sepenuhnya oleh founder sendiri Puan Eira dan Encik Zul secara offline dan online sehingga Kak Zie berasa yakin dan mampu untuk mengendali ramai agen dibawahnya. Sehingga hari ini, telah ramai suri rumah, dan ibu-ibu menyertai team beliau untuk menjana pendapatan sehingga ada yang berjaya membuat jualan sehingga yang sungguh memberangsangkan sehingga 5 angka sebulan. 

Semenjak Kak Zie ceburi perniagaan dalam Mamz, kesihatan anak bertambah baik malah Kak Zie mampu  memenuhi keperluan anak-anak dan keluarga. Yang paling best, beliau dapat hadiahkan loket emas kepada anak perempuannya. Serta boleh mengubah suai rumahnya dengan kos yang besar. Pada Januari 2022 yang lalu, Kak Zie juga telah berjaya memiliki ofis mini di rumahnya. Sungguh terharu dengan kejayaan tersebut. 

Setiap kejayaan bermula dari pengorbanan dari dulu. Pengalaman mengamalkan Mamz semasa anak menghidap Respiratory Syncytial Virus (RSV), membuatkan Kak Zie lebih yakin menggunakan dan berkongsi kepada semua ibu-ibu yang mengalamai masalah seperti Kak Zie. Bukan sahaja melgakan dan sesuai untuk penyakit tersebut, malah produk Mamz juga sesuai digunakan untuk amalan harian seperti sapuan Mamz Oil dan Mamz Cream selepas mandi. InshaAllah antibodi anak semakin kuat. Bila anak sihat, Ibu pun boleh fokus kepada kerjaya dan berjaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *