loader image

Guna Minyak Ni Sejak Anak Lahir, Memang Tak Cari Lain dah! – Puan Sharifah, 33, Bangi

photo_2022-10-20_10-49-53

Hai Mummiez! Hari ini, kami menerima kunjungan dari Puan Sharifah bersama anaknya yang berusia 10 bulan. Kalau nak tahu, beliau merupakan pengguna Mamz Oil sejak anaknya lahir lagi sehingga kini.

Macam mana Puan Sharifah boleh jumpa dengan Mamz Oil ini?

Kisahnya bermula bila anaknya batuk dan selesema. Dalam keadaan tercari-cari sebuah solusi, beliau dipertemukan dengan Mamz Oil melalui sebuah iklan di Facebook. Pada mulanya sekadar ingin mencuba sahaja, tapi anak beliau cukup serasi dengan Mamz Oil. 2 hari penggunaan, anak muntah kahak dengan banyak. Tak sampai seminggu dah sembuh dari batuk dan selesema. Alhamdulillah!

Anak Puan Sharifah juga pernah dimasukkan ke hospital sebab cirit-birit. Beliau ikhtiarkan dengan Mamz Oil ini juga dengan cara sapu di perut anaknya, dan juga campurkan sedikit ke dalam susu. Alhamdulillah cirit-birit anaknya beransur pulih beberapa hari selepas itu!

“Saya pernah kena minyak panas masa goreng ikan. Ikan tu meletup, ada lebih kurang sesudu jugak lah minyak tu yang terkena tangan saya. Macam nak terkopek kulit! Biasanya bila kena minyak panas, saya buh la minyak gamat ke ubat gigi ke nak bagi sejuk melecur tu. Tapi haritu saya buh Mamz Oil ni, alhamdulillah cepat reda sakit melecur tu.”

Kebetulan pula masa Puan Sharifah datang ke Mamz HQ, promosi Maulidur Rasul masih lagi berjalan. Tak buang masa beliau terus grab peluang beli 2 Mamz Oil untuk dapatkan Edisi Khas yang sangat travel-friendly!

Korang tak nak ke grab Edisi Khas? Ada 2 hari je sebelum promosi tamat. Rugi taw sebab kami bagi Edisi Khas ni free je! Jom dapatkan hari ini!

Psst! Promosi Maulidur Rasul akan ditutup pada 21 Oktober 2022. Dapatkan Edisi Khas Mamz Oil/Mamz Cream secara PERCUMA bagi setiap pembelian 🥰

photo_2022-10-20_10-51-31

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *